Subsidie Coronakosten MKB

Bent u een kleine, lokale ondernemer in Heemskerk en heeft u kosten gemaakt voor het inrichten van het bedrijf om te voldoen aan RIVM-maatregelen? Vanaf 1 mei 2021 kunt u wellicht in aanmerking komen voor de subsidie Coronakosten MKB.

De subsidie Coronakosten MKB biedt een tegemoetkoming voor kleine, Heemskerkse ondernemers die:

• bedrijfsmatig getroffen zijn door de coronacrisis;
  • kosten hebben gemaakt om gasten of klanten veilig en volgens de RIVM-richtlijnen te kunnen ontvangen op/in het bedrijf.

Subsidie aanvragen

U kunt de subsidie Coronakosten MKB uitsluitend online aanvragen.

Dit heeft u nodig om de subsidie aan te vragen:

• Het ingevulde ‘webformulier Subsidie Coronakosten MKB (docx, 65 KB)’ waarin u o.a. wordt gevraagd naar het aantal werknemers, het omzetverlies en de gemaakte kosten.
  • naam en contactgegevens;
  • kopie van geldig paspoort of identiteitskaart;
  • uittreksel Kamer van Koophandel (maximaal drie maanden oud);
  • bankrekeningnummer onderneming (IBAN) inclusief kopie van een bankafschrift;
  • document toekenning NOW of TVL.
  • één factuur van gemaakte kosten zoals bedoeld in deze subsidieregeling.

Vermeld bij het invullen van het in webformulier bij ‘naam activiteit’ dat het gaat om ‘Subsidie coronakosten MKB.’

Bij het indienen van uw subsidieaanvraag verklaart u de gegevens naar waarheid ingevuld te hebben.

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u vragen over de subsidie coronakosten MKB? Mail dan naar subsidiehelpdesk@heemskerk.nl (neem daarbij de term ‘MKB-subsidie’ op in het onderwerp van uw mail). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.