Internetzuil in de centrale hal van het gemeentehuis

Nieuws en actualiteiten

Om inwoners zo goed mogelijk op de hoogte te houden van uiteenlopende onderwerpen gebruikt de gemeente verschillende middelen zoals het publiceren van bekendmakingen en nieuwsberichten in de kranten, het uitgeven van folders en het versturen van brieven en mailings. Ook zet de gemeente doorlopend nieuwsberichten en andere actualiteiten op deze website. Binnen het onderdeel nieuws en actualiteiten zijn veel van deze onderwerpen samengebracht. U vindt hier onder andere de persberichten van de gemeente, bekendmakingen van bouw- en andere besluiten, aanbestedingen en informatie over werkzaamheden aan de weg.
Bent u specifiek geïnteresseerd in nieuws over uw buurt, dan kunt u direct naar het onderdeel mijn buurt voor meer buurtgerichte actualiteiten.

Maar actualiteiten gaan verder dan alleen nieuws. Zo vindt u hier informatie over kort en langlopende (bouw)projecten. En natuurlijk evenementen en andere culturele activiteiten die zich in Heemskerk afspelen zijn hier terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan koopzondagen en jaarmarkten.