Bekendmakingen

Alle officiële bekendmakingen (ook wel gemeentebladen genaamd) van de gemeente Heemskerk zijn hieronder na te lezen. De bekendmakingen zijn onderverdeeld in categorieën om u te helpen bij het vinden van de juiste publicatie.
Aanbestedingen zijn op een aparte pagina ondergebracht.

E-mailservice

Als u actief geïnformeerd wilt worden over besluiten van de gemeente dan kunt u zich ook aanmelden voor de e-mailservice bekendmakingen. Inschrijven kan per categorie waardoor u informatie op maat ontvangt. Ga naar de categorie van uw keuze en klik op het e-mail icoon met de rode tekst Abonneren. Vervolgens klikt u op aanmelden en vult uw e-mailadres in.
Afhankelijk van de categorie of categorieën waarvoor u zich aanmeldt, ontvangt u een e-mail met de nieuwe bekendmakingen van de betreffende categorie.

Deze website wordt sinds 6 november 2013 gearchiveerd. Iedere dag wordt er een kopie gemaakt van de website zoals hij op dat moment online staat. U kunt via de website archief Heemskerk vorige versies van de site terugkijken. Zo kunt u zien welke informatie op een door u gekozen moment op Heemskerk.nl stond.

Bezwaar maken
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de bekendmaking van dit besluit bezwaar maken. U stuurt het bezwaarschrift per brief en richt dit aan het bevoegde orgaan (burgemeester en wethouders of de burgemeester) dat het besluit heeft genomen. Met uw DigiD inlogcode kunt u ook bezwaar maken via deze website. Een bezwaar kan niet per e-mail worden ingediend.

Het bezwaarschrift dient in ieder geval te bevatten:

• naam en adres van de indiener;
  • de datum van verzending;
  • een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht (of een kopie van het besluit meesturen);
  • de reden(en) van het bezwaar;
  • de handtekening van de indiener.

Tijdens de bezwaarschriftprocedure kunt u, als onverwijlde spoed, gelet op de belangen, dat vereist om een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR in Haarlem of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.