Ondertekening opdrachtbevestiging verbouwing

Handtekeningen onder verbouwing voor Cultuurcentrum Heemskerk

maandag, 17 juli 2017

door: Webredacteur

Wethouder Aad Schoorl heeft samen met Kees Teeuwen (Projectleider, Lokhorst Bouw en Ontwikkeling), Harold van Vuuren en Peter de Nijs (Van Vuuren Elektrotechniek, directeur en projectleider), Hendrik-Jan Lohman en Peter Gras (bv technisch bureau Massier, directeur en hoofd maintenance & regeltechniek), de opdrachtbevestiging getekend voor verbouwing van het bibliotheekgebouw voor de herinrichting van Cultuurcentrum Heemskerk.

Verbouwing bibliotheek

In juni vond de  ‘verhuizing’ plaats van de bibliotheekvestiging in het gemeentehuis van Heemskerk. Het oppervlak van de bibliotheek is ingeperkt met 935 vierkante meters. Deze vierkante meters worden, na de verbouwing, door het Cultuurcentrum in gebruik genomen. De verbouwing moet 1 december 2017 zijn afgerond. Naar verwachting opent het Cultuurcentrum in januari 2018 de deuren op de nieuwe locatie. Daarmee ontstaat een multifunctioneel gebouw, waarin de bibliotheek, het Cultuurcentrum en gemeente Heemskerk samenkomen.