Logo van de Provincie Noord-Holland

Inloopbijeenkomsten Verbinding A8-A9

dinsdag, 12 september 2017

door: webmaster

Op maandag 18 september is in het gemeentehuis van Heemskerk een inloopbijeenkomst over de Verbinding A8-A9. Tijdens de inloop, van 17.00 tot 21.00 uur, zijn er bestuurders en projectteamleden van de Verbinding A8-A9 aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Er wordt door hen geen nieuwe informatie gepresenteerd.

In juli werden de onderzoeksresultaten van de planstudie Verbinding A8-A9 door Gedeputeerde Staten (GS) vrijgegeven voor inspraak. GS merkten nog geen alternatief aan als voorlopig voorkeursalternatief. Bewoners kunnen tijdens de inloop vragen stellen over de aanloop naar een definitief voorkeursalternatief.

Op donderdag 21 september aanstaande is er een tweede inloopbijeenkomst in Partycentrum De Admiraal, Dorpsstraat 1056 te Assendelft.