Volg ons op twitter Volg ons op facebook Maak direct een afspraak
Een vleermuis

Een vleermuis

Nacht van de vleermuis in Heemskerk en Beverwijk

vrijdag, 11 augustus 2017

door: Omgevingsdienst IJmond

In het weekend van vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus wordt de jaarlijkse 'Nacht van de Vleermuis' georganiseerd. Door heel Europa zijn dit weekend verschillende activiteiten rondom het bestaan van de vleermuis gepland. Een kans voor jong en oud om meer te weten te komen over vleermuizen en ze zelfs te horen en te zien.

Vertrekpunt

NME Beverwijk en Heemskerk organiseert dit weekend twee vleermuisexcursies. Op vrijdag 25 augustus start de vleermuisexcursie vanuit bezoekerscentrum het Koetshuijs bij kasteel Assumburg, Tolweg 9a in Heemskerk. Op zaterdag 26 augustus start de vleermuisexcursie vanaf parkeerplaats het Zandgat aan de Zeestraat te Beverwijk. De excursies starten om 20.30 uur en eindigen rond 22.30 uur.

Deelname

Deelname aan de excursie is gratis en geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar. U kunt zich opgeven via nme@odijmond.nl, wel geldt er voor de excursie een maximum van 20 deelnemers voor Heemskerk en 15 deelnemers voor Beverwijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pamela Hiemstra via 0251 - 263 869. Tip: kleed u warm aan.

NME Beverwijk en Heemskerk

NME Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via nme@odijmond.nl.

contact
Maerten van Heemskerckplein 1
1964 EZ Heemskerk
Postbus 1
1960 AA Heemskerk
telefoon: 14 0251
e-mail: post@heemskerk.nl

openingstijden