Gemeentehuis Heemskerk

Openingstijden gemeentehuis rond de feestdagen

vrijdag, 21 april 2017

door: Webredacteur

In verband met de komende feestdagen zijn de balies in het gemeentehuis van Heemskerk op de volgende dagen gesloten voor publiek:

• Donderdag 27 april (Koningsdag)
  • Vrijdag 28 april (overbruggingsdag)
  • Donderdagavond 4 mei vanaf 19.00 uur (dodenherdenking)
  • Vrijdag 5 mei  (Bevrijdingsdag)
  • Donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag)
  • Vrijdag 26 mei (overbruggingsdag)
  • Maandag 5 juni (Tweede Pinksterdag)

Dit geldt ook voor de telefonische bereikbaarheid van het klantcontactcentrum.

De bibliotheek is ook gesloten Koningsdag, Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag. Tevens is de bibliotheek gesloten op donderdag 18 mei.

De gemeente werkt geheel op afspraak

Per maandag 3 april zijn de balies uitsluitend open voor mensen die online of telefonisch een afspraak hebben gemaakt. Door telefonisch (14 0251) of via de website www.heemskerk.nl/afspraak_maken een afspraak te maken, voorkomen bezoekers lange wachttijden en kunnen zij op een zelf gekozen tijdstip langskomen. De bezoeker die vanaf 3 april 2017 binnenloopt zonder afspraak kan echter via de receptie alsnog een afspraak maken en kan indien mogelijk meteen geholpen worden.

Afvalinzameling HVC in Heemskerk rond feestdagen

Tijdens de feestdagen (Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren) zamelt HVC geen huishoudelijk afval in. Ook de afvalbrengstations zijn gesloten. Wanneer uw inzameldag op een feestdag valt, wordt uw afval op een andere dag opgehaald. Kijk op de digitale afvalkalender via www.hvcgroep.nl of de HVC afval-app wanneer dit is.