Gemeentehuis Heemskerk

Openingstijden gemeentehuis rond de feestdagen

donderdag, 1 juni 2017

door: Webredacteur

Op maandag 5 juni 2017 (Tweede Pinksterdag) zijn de balies in het gemeentehuis van Heemskerk gesloten voor publiek. Dit geldt ook voor de telefonische bereikbaarheid van het klantcontactcentrum.

De gemeente werkt geheel op afspraak

Per maandag 3 april zijn de balies uitsluitend open voor mensen die online of telefonisch een afspraak hebben gemaakt. Door telefonisch (14 0251) of via de website www.heemskerk.nl/afspraak_maken een afspraak te maken, voorkomen bezoekers lange wachttijden en kunnen zij op een zelf gekozen tijdstip langskomen. De bezoeker die vanaf 3 april 2017 binnenloopt zonder afspraak kan echter via de receptie alsnog een afspraak maken en kan indien mogelijk meteen geholpen worden.

Afvalinzameling HVC in Heemskerk rond feestdagen

Tijdens Pinksteren zamelt HVC geen huishoudelijk afval in. Ook de afvalbrengstations zijn gesloten. Wanneer uw inzameldag op een feestdag valt, wordt uw afval op een andere dag opgehaald. Kijk op de digitale afvalkalender via www.hvcgroep.nl of de HVC afval-app wanneer dit is.