Lintje

Voordracht Koninklijke onderscheidingen

donderdag, 27 juli 2017

door: Webredacteur

Iedereen die een inwoner van Heemskerk wil voordragen voor een Koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van de lintjesregen 2018 moet vóór 1 augustus 2017 bij de burgemeester van Heemskerk een voorstel hiervoor indienen. Om voor een Koninklijke onderscheiding in aanmerking te komen dient een persoon zich op vrijwillige basis langdurig en/of intensief voor de samenleving te hebben ingezet.

Wilt u iemand voor een Koninklijke onderscheiding in aanmerking laten komen? Neem dan eerst contact op met de gemeente Heemskerk, telefoon 14 0251 of via e-mail (post@heemskerk.nl). De gemeente geeft in grote lijnen aan of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding. Ook leggen wij precies uit hoe u te werk moet gaan.