Lintje

Voordracht Koninklijke onderscheidingen

maandag, 19 juni 2017

door: Webredacteur

Iedereen die een inwoner van Heemskerk wil voordragen voor een Koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van de lintjesregen 2018 moet vóór 1 augustus 2017 bij de burgemeester van Heemskerk een voorstel hiervoor indienen. Om voor een Koninklijke onderscheiding in aanmerking te komen dient een persoon zich op vrijwillige basis langdurig en/of intensief voor de samenleving te hebben ingezet.

Wilt u iemand voor een Koninklijke onderscheiding in aanmerking laten komen? Neem dan eerst contact op met mevrouw M. van der Plaat van de gemeente Heemskerk, telefoon 0251-256 852 of via e-mail (plaat@heemskerk.nl). Zij kan in grote lijnen aangeven of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding. Ook kan zij precies uitleggen hoe u te werk moet gaan.