Volg ons op twitter Volg ons op facebook Maak direct een afspraak

Vergaderstukken van raad en commissie

Hieronder vindt u de vergaderstukken van de gemeenteraad en de verschillende raadscommissies. De vergaderstukken van de raad gaan terug tot 2008. De vergaderstukken van commissies uit de vorige raadsperiode gaan terug tot 2010. Deze stukken zijn terug te vinden in het archief.

Klik op een vergadering van uw keuze en dan verschijnen de vergaderingen van dit jaar tot nu toe. Door op de vergaderdatum te klikken, komt u bij de stukken van de betreffende vergadering. De stukken van een vergadering verschijnen een week vóór de datum de betreffende vergadering.
Op het vergaderschema kunt u zien wanneer de raad en de commissies vergaderen.

Als u een vergadering heeft gemist, is het geluidsfragment terug te vinden bij de vergaderstukken. De raadsvergaderingen vanaf 2 februari 2017 tot nu zijn online (als video on demand) terug te kijken via deze site.


Mocht u vergaderstukken van vóór 2009 willen inzien, kunt u deze opvragen bij de griffier via griffie@heemskerk.nl. Zoekt u een verordening of beleidsregel die door de gemeenteraad is vastgesteld, ga dan naar het actuele verordeningenoverzicht van de gemeente Heemskerk.

contact
Maerten van Heemskerckplein 1
1964 EZ Heemskerk
Postbus 1
1960 AA Heemskerk
telefoon: 14 0251
e-mail: post@heemskerk.nl

openingstijden