Volg ons op Twitter

Vergaderstukken van raad en commissie

Hieronder vindt u de vergaderstukken van de gemeenteraad en de verschillende raadscommissies. De vergaderstukken van de raad gaan terug tot 2008. De vergaderstukken van commissies uit de vorige raadsperiode gaan terug tot 2010. Deze stukken zijn terug te vinden in het archief.

Klik op een vergadering van uw keuze en dan verschijnen de vergaderingen van dit jaar tot nu toe. Door op de vergaderdatum te klikken, komt u bij de stukken van de betreffende vergadering. De stukken van een vergadering verschijnen een week vóór de datum de betreffende vergadering.
Op het vergaderschema kunt u zien wanneer de raad en de commissies vergaderen.

Mocht u vergaderstukken van vóór 2009 willen inzien, kunt u deze opvragen bij de griffier via griffie@heemskerk.nl. Zoekt u een verordening of beleidsregel die door de gemeenteraad is vastgesteld, ga dan naar het actuele verordeningenoverzicht van de gemeente Heemskerk.