Wat kan Heemskerk voor mij doen?

De gemeente biedt een uitgebreid pakket van producten en diensten. Uiteenlopend van een uittreksel tot een parkeervergunning, van een paspoort tot een bouwvergunning en van een bijstandsuitkering tot een subsidie. Sommige zijn speciaal ontwikkeld voor individuele inwoners, andere zijn bedoeld voor ondernemers, weer andere vooral voor verenigingen.

Producten zoeken

Via onderstaande zoekscherm kunt u zoeken door de producten en diensten van de gemeente Heemskerk. Voor diensten van andere overheden kunt u terecht op de website www.overheidsloket.nl.

Productindex A-Z

Klik een letter aan om een overzicht te krijgen van producten die beginnen met die letter:

Er zijn geen producten gevonden.

In een tijd dat steeds meer mogelijk is via internet verwachten mensen dat ook van de gemeente. Voor sommige producten moet u langskomen, maar de gemeente biedt ook een aantal diensten online aan. Zo kunt u op het moment dat het u uitkomt, via deze website, een product of een dienst aanvragen. Voor sommige producten kunt u alleen een aanvraagformulier downloaden, anderen zijn direct online aan te vragen en te betalen. Het resultaat krijgt u toegestuurd op uw huisadres, zoals de uittreksels van burgerzaken.
Het is ook mogelijk om andere informatie thuis te ontvangen. Naast de aanvraagformulieren vindt u onder de knop brochures een reeks informatieve folders. Het enige dat u hoeft te doen is uw adresgegevens in te vullen en een keuze te maken uit de folderreeks. De informatie wordt u zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ook is er op deze website een digitale gemeentegids aanwezig als u bijvoorbeeld de contactgegevens van een bedrijf of instantie in Heemskerk zoekt.