Folders en brochures aanvragen

De gemeente biedt een aantal informatieve folders aan en geeft stickers uit voor het ontvangen of weren van ongeadresseerd drukwerk (NEE-JA en NEE-NEE stickers).
Op deze pagina zijn verschillende folders digitaal te vinden als download en u kunt een aantal folders en brochures aanvragen. Vul hiervoor uw naam, adres en woonplaats in en maak een selectie uit de weergegeven folders. De gekozen informatie wordt vervolgens (als deze op voorraad is) naar u toegestuurd.

Brochure aanvragen

Uw brochure-aanvraag
Het veld E-mailadres is niet verplicht. Als u dit veld invult, ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag.
Welke brochures/stickers wil u ontvangen?

* = verplicht veld

Kijk voor meer wandel- en fietsroutes door en rond Heemskerk op de volgende websites:

Regionale brochures

De bewegwijzerde wandelroute 'Beek-als-Bron' voert langs boven- en ondergrondse beken in Beverwijk, Heemskerk en Wijk aan Zee. U komt langs de voormalige landgoederen Scheijbeeck en Westerhout, langs nieuwe parken, tuinderijen, duinen en fabrieken. De route (korte route 3 km, lange route 12 km) is te downloaden/printen vanaf de gelijknamige website www.beekalsbron.nl.

Landelijke brochures

Naast specifieke informatie vanuit de gemeente zijn er ook landelijke brochures die mogelijk voor u interessant zijn. Enkele kunt u hieronder downloaden, anderen kunt u rechtstreeks aanvragen bij onderstaande instanties:
Rijksoverheid.nl
Studiefinanciering (DUO)