Heemskerk zoekt verbindende gemeentesecretaris

De gemeente Heemskerk is een gemeente in de IJmond regio met bijna 40.000 inwoners.
De gemeente telt zo’n 300 medewerkers en werkt nauw samen met de gemeenten Velsen en Beverwijk. Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemeentesecretaris die eind van dit jaar het roer overneemt van de interim gemeentesecretaris. De uitdagingen zijn groot, er is veel werk aan de winkel, vooral op het gebied van organisatieontwikkeling en cultuuromslag.
Wij zoeken daarom een stevige leider met bewezen ervaring in organisatieontwikkeling.

Deze pagina is een afgeleide van de gemeentelijke website en speciaal ingericht voor deze sollicitatie. Onder de gekleurde navigatieknoppen is aanvullende informatie te vinden over de vacature, de sollicitatieprocedure en Heemskerk.
Vanuit de verschillende keuzes (Geschiedenis, Gemeenteraad, Commissie, College en Organisatie) kun je direct doorklikken naar de informatie op de algemene website.

Direct solliciteren