Help

Typ een trefwoord in het zoekvenster linksboven op de pagina en klik op 'zoek'. U kunt ook meerdere trefwoorden intypen, eventueel in combinatie met 'AND', 'OR' of 'NOT'. De zoekmachine zoekt ook op het synoniem van het gezochte trefwoord, mits dit synoniem is opgenomen in de gemeentelijke trefwoordenlijst (de thesaurus). Deze trefwoordenlijst kan worden aangevuld.
Voor suggesties: stuur ons een e-mail.

PDF-bestanden lezen en downloaden
Op deze website worden PDF-bestanden aangeboden. Om deze bestanden te kunnen lezen is de 'Acrobat Reader' benodigd. Als u deze nog niet heeft, kunt u dit programma downloaden op www.adobe.com.

Lettergrootte
Deze website is voorzien van de mogelijkheid de lettergrootte aan te passen. Via de icoontjes rechtsboven aangegeven met hHH, kunt u zelf de lettergrootte naar wens bijstellen.
Afhankelijk van de instelling van uw browser en monitor kan de lettergrootte van de site ook variëren. De lettergrootte is afgestemd op een schermgrootte van 1024 bij 800 pixels. U kunt de lettergrootte in uw browser aanpassen. In de Explorer met een menukeuze onder "View" of "Beeld" (en ook met een muis met scrollwiel door de controltoets vast te houden en het scrollwieltje te draaien), in Netscape door de ctrl-toets vast te houden en op [ off ] te drukken.

Reageren
De algemene mogelijkheden om in contact te komen met de gemeente Heemskerk zijn te vinden onder de kop 'contact' (links in de navigatie). Via de digitale snelweg kunt u ondermeer een e-mail sturen post@heemskerk.nl of uw reactie achterlaten via het e-mailformulier op deze website.