Documenten

Denk en beslis mee over de plannen voor Eikenhof 2!

De gemeente is op zoek naar 2 bewoners die graag de ideeën van de projectontwikkelaars willen beoordelen. Het gaat om de plannen voor de woningbouw op Eikenhof 2. Wij willen jouw inzichten en ideeën gebruiken om de plannen nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van de bewoners van Heemskerk.

Wat ga je doen?

Je gaat voorstellen voor de plannen van ontwikkelaars beoordelen op basis van de Nota van Uitgangspunten en Randvoorwaarden (NUR). In deze nota staan de verschillende voorwaarden waar het project aan moet voldoen. De NUR is samen met een klankbordgroep van omwonenden en woningzoekenden opgesteld. De nota geeft nog veel ruimte voor creatieve en slimme ideeën. Wil je meer weten over de NUR, kijk dan op de webpagina over het project.

Over de commissie

De commissie bestaat uit een projectleider, stedenbouwkundige, planoloog, strategisch adviseur en een landschapsarchitect van de gemeente. De vergaderingen worden geleid door een onafhankelijk gespreksleider.

Meld je aan!

Woon je in Heemskerk en wil je graag meedenken in de beoordelingscommissie? Stuur dan voor 27 januari een e-mail met een korte motivatie naar eikenhof2@heemskerk.nl. Het meedoen aan de commissie kost je ongeveer in totaal 32 tot 40 uur  en duurt tot en met juni van dit jaar. We kijken uit naar jouw inbreng!