Doe mee met de opfriscursus verkeersregels in Heemskerk

Bent u inwoner van de gemeente Beverwijk, Heemskerk of Wijk aan Zee en wilt u als ervaren verkeers-deelnemer graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp dan uw kans!

De afdeling Beverwijk/Heemskerk van Veilig Verkeer Nederland organiseert onder leiding van een adviseur verkeersonderwijs de opfriscursus verkeersregels.

De cursus wordt gehouden op vrijdag 25 oktober 2019 in het Gemeentehuis van Heemskerk aan het  Maerten van Heemskerckplein 1 van 09:00 uur tot 12:00 uur (in de raadzaal), hier zijn geen kosten aan verbonden. Meldt u aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 50 jaar en ouder.

Waarom een opfriscursus?

Verkeersregels veranderen, telkens een klein beetje: nieuwe verkeersborden, snelheden, rotondes,  belijning, voorrangsregels enz. Het maakt niet uit of u auto rijdt of per fiets of scootmobiel aan het verkeer deelneemt. Wist u dat 40% van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere verkeersdeelnemer daarom belangrijk om de veranderingen in de verkeersregels bij te houden. Wilt u weten of de cursus wat voor u is kijk dan op de website naar de online verkeerstest van Veilig Verkeer Nederland www.vvn.nl/opfriscursus en doe de test.

De bijeenkomst heeft een informatief karakter en er is geen examen aan verbonden. Is dit iets voor u? Meldt u dan aan via de website https://vvn-afd-beverwijk-heemskerk.nl

NB er kunnen maximaal 50 deelnemers worden geplaatst.

Inschrijven

Kan vóór 18 oktober via de website https://vvn-afd-beverwijk-heemskerk.nl via de balk Opfriscursus kan u het inschrijfformulier invullen en opsturen. U ontvangt een bevestiging van de inschrijving en voor aanvang van de  cursusdag een uitnodiging.