Geef wijzigingen hondenbezit door

Heeft u een of meerdere honden en woont u in Heemskerk? Dan bent u verplicht om dit door te geven aan de gemeente vóór 10 februari 2020. Ook als er wijzigingen ontstaan, bijvoorbeeld als er afstand is gedaan van een hond of de hond is overleden, kunt u dit bij de gemeente melden. Dit kan digitaal via het formulier op de website, of per post met het aangiftebiljet.

Verhuisd

Bent u nieuw komen wonen in de gemeente Heemskerk? Dan dient u het hondenbezit aan te melden. Bij een verhuizing wordt deze informatie namelijk niet tussen gemeenten uitgewisseld.

Aangiftebiljet

Het digitale aangiftebiljet staat op de website. Het aan- of afmelden van hondenbezit doet u met een DigiD-inlogcode. Als digitaal niet lukt, is het ook mogelijk om een aangiftebiljet op te halen in het gemeentehuis. Of neem telefonisch contact op via 14 0251 om er een per post te ontvangen.