Gemeentelijke bekendmakingen via mailservice

De gemeente publiceert officiƫle bekendmakingen en kennisgevingen van onder andere vergunningen, ontheffingen, verkeersbesluiten en regelgeving. Deze publicaties worden ook wel gemeentebladen of bekendmakingen genoemd. Per 1 april 2018 is de gemeente Heemskerk aangesloten op de landelijke website www.officielebekendmakingen.nl, onderdeel van overheid.nl. Daar zijn alle gemeentelijke bekendmakingen te vinden. Inwoners die actief op de hoogte willen blijven van gemeentelijke publicaties kunnen zich opgeven voor de mailservice van deze site of de bijbehorende RSS-feed. Er is ook een app. Ga daarvoor naar www.overuwbuurt.overheid.nl.

Voor meer informatie over de mailservice en RSS-feed kunt u terecht op:

Ook op www.heemskerk.nl/bekendmakingen zijn de laatste berichten in te zien. Hier staat tevens een verwijzing naar de volledige lijst op www.officielebekendmakingen.nl.