Goed de zomer in met Heemskerk Zee van tijd

Ruim een jaar geleden is de slogan Heemskerk Zee van tijd gelanceerd om Heemskerk toeristisch op de kaart te zetten. Dit is nu letterlijk gedaan met een plattegrond en daarop een aantal bezienswaardigheden, verblijfs- en horecavoorzieningen die de gemeente rijk is. Leuk voor gasten en dagjesmensen die Heemskerk bezoeken, maar ook voor dorpsgenoten: onze gemeente bezit tal van pareltjes die ook bij inwoners niet altijd bekend zijn.

Heemskerk Zee van tijd

De slogan Heemskerk Zee van tijd is niet alleen een verwijzing naar de ligging van de gemeente. In Heemskerk is het goed (ver)toeven. Er zijn mooie (historische) plaatsjes om te bezoeken, het bruisend dorpshart waar van alles te doen is en tal van gelegenheden voor een hapje en een drankje. Een plaats om de tijd voor te nemen en waar de mensen ook de tijd voor jou nemen.

Plattegrond voor bezoekers en inwoners

Naast de website is er nu dus ook een plattegrond waarop veel bezienswaardigheden en gelegenheden te vinden zijn. Via de website www.heemskerkzeevantijd.nl/plattegrond-heemskerk kun  je de plattegrond bekijken. Of haal een exemplaar op bij de receptie in het gemeentehuis. Dompel je onder in wat Heemskerk te bieden heeft. Misschien vind je op de plattegrond nog iets wat je nog niet wist over Heemskerk. Heb je zelf nog aanvullingen? Ga dan naar www.heemskerkzeevantijd.nl en laat je suggesties achter via het contactformulier.