Hoe denkt u over kunst en cultuur in Heemskerk?

De gemeente Heemskerk gaat aan de slag met het lokale cultuurbeleid 2020-2023. In dit plan leggen we vast wat we de komende jaren op het gebied van kunst en cultuur willen bereiken in Heemskerk. Wij zijn benieuwd hoe u over kunst en cultuur denkt in Heemskerk? Wat zijn uw wensen? Laat het ons weten! En geef uw reactie via www.heemskerk.nl/cultuur.

In september gaat de gemeente ook in gesprek met de Heemskerkse culturele organisaties over hun wensen en idee├źn. Een lokaal cultuurbeleid kunnen wij namelijk alleen maken samen met de culturele organisaties en de inwoners.

Vragenlijst invullen tot en met 27 augustus

Helpt u ons met het beantwoorden van een aantal vragen, zodat wij ons beleid daarop kunnen aanpassen? U kunt de vragen tot en met 27 augustus beantwoorden via www.heemskerk.nl/cultuur. Het lokale cultuurbeleid wordt naar verwachting eind 2020 aan de gemeenteraad voorgelegd. Bepaal mee over de toekomst van kunst en cultuur in Heemskerk en vul de vragenlijst in!