Informatie coronavirus Heemskerk

In lijn met de maatregelen rond het coronavirus past de gemeente Heemskerk de dienstverlening aan. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt noodzakelijk is. Maak voor uw bezoek altijd een afspraak. Dit kan online via https://afspraak.heemskerk.nl of telefonisch: bel naar 14 0251.

Voor de laatste informatie over maatregelen, versoepelingen en de corona-aanpak verwijzen wij u naar de coronapagina op de website van de Rijksoverheid.

Rijksoverheid

Verder is er een nieuwe noodverordening van kracht. (update 10 augustus 2020)

Voor ondernemers is een aparte pagina ingesteld met uitgebreide informatie. Via de link hieronder gaat u naar het ondernemersloket.

Ondernemersloket coronavirus

Veel gestelde vragen met antwoorden

De wachttijd aan de telefoon bij het Klantcontactcentrum van de gemeente Heemskerk kan langer zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Thuiswerken

Vanaf nu werken zo veel mogelijk medewerkers van de gemeente vanuit huis. We proberen voor u de bereikbaarheid en het dienstverleningsniveau zo hoog mogelijk te houden.