Informatie coronavirus Heemskerk

In lijn met de maatregelen rond het coronavirus is de dienstverlening van de gemeente Heemskerk aangepast.

In lijn met de maatregelen rond het coronavirus is de dienstverlening van de gemeente Heemskerk aangepast. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt noodzakelijk is. Maak voor uw bezoek altijd een afspraak. Dit kan online op afspraak.heemskerk.nl of bel 14 0251.

De volgende regels gelden:

• Houd 1,5 meter afstand.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Je kan alleen op afspraak naar het gemeentehuis komen.
  • Als je klachten hebt, blijf je thuis. Maak een nieuwe afspraak als je klachtenvrij bent.

Rijksoverheid

Voor de laatste informatie over maatregelen, versoepelingen en de corona-aanpak verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid:

Rijksoverheid

Ondernemers

Voor ondernemers is een aparte pagina ingesteld met uitgebreide informatie. Gebruik de link hieronder om naar het ondernemersloket te gaan.

Ondernemersloket coronavirus

Veel gestelde vragen aan de gemeente met antwoorden

De wachttijd aan de telefoon bij het Klantcontactcentrum van de gemeente Heemskerk kan langer zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Thuiswerken

De medewerkers van de gemeente werken nog steeds zo veel mogelijk vanuit huis. We proberen voor u de bereikbaarheid en het dienstverleningsniveau zo hoog mogelijk te houden.