Informatie over de hondenbelasting 2021

Heeft u een of meerdere honden en woont u in Heemskerk? Dan bent u verplicht om dit door te geven aan de gemeente vóór 10 februari 2021. Ook als er wijzigingen zijn ontstaan, bijvoorbeeld als u afstand hebt gedaan van een hond of als uw hond is overleden. U kunt dit op de website doorgeven, of met het aangiftebiljet (per post).

Verhuisd

Als u vanuit een andere gemeente in Heemskerk bent komen wonen, moet u uw hond zelf aanmelden. Bij een verhuizing wordt deze informatie namelijk niet tussen gemeenten uitgewisseld.

Meer informatie en aangiftebiljet

Meer informatie en het digitale aangiftebiljet staat op de website. Voor het digitale aangiftebiljet hebt u uw DigiD-inlogcode nodig. Als het digitaal niet lukt, kunt u ook een aangiftebiljet ophalen in het gemeentehuis. Bel 14 0251 als u het biljet thuisgestuurd wilt krijgen.