Kies jij het beste plan voor Kerklaan 1?

Kerklaan 1

De gemeente Heemskerk gaat het gebouw Kerklaan 1 (St. Joseph, voormalige muziekschool) onder voorwaarden verkopen. Het uitgangspunt is dat er voor het beste plan (en niet de hoogste prijs) wordt gekozen. Wil jij deel uitmaken van de selectiecommissie? Voor deze commissie zijn we op zoek naar een omwonende / inwoner. Naast omwonende(n)/inwoner(s) bestaat de commissie uit een aantal experts.

Onder leiding van de projectleider(s) beoordeelt de commissie alle plannen die worden ingediend met behulp van een leidraad. Het gebouw wordt verkocht aan de indiener van het plan dat het beste voldoet aan de voorwaarden die zijn vastgesteld. Als lid van de commissie moet je rekenen op twee bijeenkomsten en wat leeswerk. Lijkt het je leuk om mee te helpen het beste plan voor dit monumentale en historische pand te kiezen? Meld je dan uiterlijk 28 februari 2018 aan bij Yvonne Hakze (projectleider) . Kandidaten die banden hebben met een indiener van een plan zijn uitgesloten van deelname aan de selectiecommissie.