Kom naar het Open Werkatelier GroenSpoor

Project GroenSpoor nodigt geïnteresseerden uit voor het tweede Open Werkatelier GroenSpoor. Op woensdagavond 18 september 2019 is iedereen van harte welkom in het gemeentehuis in Heemskerk. De projectgroep nodigt inwoners die mee willen werken aan verdere vergroening van Heemskerk van harte uit om te komen en mee te doen met wat er al gaande is, en eventueel nieuwe initiatieven aan te dragen.

Lopende initiatieven zijn onder andere de vergroening van het schoolplein van 't Tweespan, herstel historische heggen en hagen langs de Oosterweg, natuurlijke oevers, natuurlijke waterberging langs de N197 en bloeiende bermen in de Broekpolder. Experts van Groei & Bloei, PWN, Kennemer College en van groenbeleid van de gemeente Heemskerk zijn met raad en daad beschikbaar.

Denk en doe mee!

Wilt u ervaren hoe een Werkatelier verloopt? Wilt u dorpsgenoten met een groen hart ontmoeten? Wilt u meedenken of de handen uit de mouwen steken om Heemskerk nog groener te maken? Of wilt u een groeninitiatief starten? Kom dan op 18 september naar het gemeentehuis! Inloop om 19.15 uur, start programma om 19.30 uur. Aanmeldingen zijn welkom bij: .