Documenten

Koop lokaal Heemskerk

Met de nieuwe landelijke maatregelen, die dinsdagavond 13 oktober 2020 bekend zijn gemaakt, is het voor de ondernemers en speciaal de horeca in Heemskerk nog een stuk lastiger geworden. Het belang om de lokale winkeliers en de horeca te steunen in Heemskerk is groot. Zeker nu! Dit kunt u doen door lokaal te kopen en te bestellen. En daardoor lokaal te genieten. Het platform kooplokaalheemskerk.nl helpt hierbij. 

Op de website kooplokaalheemskerk.nl ziet u wat een ondernemer aanbiedt en hoe bijvoorbeeld de bezorging aan huis werkt. Zo wordt geprobeerd het makkelijker te maken om het diverse aanbod in Heemskerk in één oogopslag te zien. 

Veilig en gastvrij Heemskerk
De ondernemers en gemeente hebben in de afgelopen periode ook maatregelen getroffen, zodat u op een veilige maar ook gastvrije manier lokaal kan winkelen. Het blijft dus met de nu geldende beperkingen en veiligheidsvoorschriften nog steeds mogelijk het centrum en de buurtcentra in Heemskerk te bezoeken, bestellingen af te halen en te genieten. De ondernemers zien en helpen u graag!

Bent u ondernemer en wilt u zich aansluiten? Elke ondernemer in Heemskerk kan zich gratis aansluiten bij het platform, 
Ga hiervoor naar kooplokaalheemskerk.nl en vul het aanmeldformulier in.