Maak je eigen geldplan met Startpunt Geldzaken

Startpunt Geldzaken is een initiatief van het Nibud in samenwerking met verschillende gemeentes omburgers meer inzicht te geven in hun financiƫn. Het Nibud heeft meerdere budgetplannen ontwikkeld waarbij burgers hun inkomsten en uitgaven naast elkaar kunnen zetten.

De meerwaarde van de budgetplannen van het Nibud is dat ze budgetplannen op maat hebben gemaakt voor verschillende doelgroepen. Zo zijn er geldplannen voor mensen die moeite hebben met rondkomen maar zijn er ook geldplannen voor mensen die graag willen sparen. Ook hulpverleners kunnen de tool gebruiken om samen met hun klant de budgetplannen in te vullen.

Gratis

De geldplannen zijn door iedereen gratis te gebruiken. Wilt u ook een geldplan maken? Ga dan direct naar de website. Voor Heemskerk is er een eigen portal gemaakt:  www.startpuntgeldzaken.nl/heemskerk.