Voordracht Koninklijke onderscheidingen Heemskerk

Iedereen die een inwoner van Heemskerk wil voordragen voor een Koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van de lintjesregen 2021 moet vóór 1 juli 2020 bij de burgemeester van Heemskerk een voorstel hiervoor indienen. Om voor een Koninklijke onderscheiding in aanmerking te komen dient een persoon zich op vrijwillige basis langdurig en/of intensief voor de samenleving te hebben ingezet. Wilt u iemand voor een Koninklijke onderscheiding in aanmerking laten komen? Neem dan eerst contact op met mevrouw M. van der Plaat van de gemeente Heemskerk, telefoon 0251-256 852 of via e-mail. Zij kan in grote lijnen aangeven of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding. Ook kan zij precies uitleggen hoe u te werk moet gaan.