Wethouder Cees Beentjes deelt certificaten uit aan de nieuwe vrijwilligers van Home-Start

Home-Start

Na de introductiecursus van zes dagdelen te hebben gevolgd was het 28 februari jl zo ver. Acht nieuwe vrijwilligers hebben hun certificaat behaald voor Home-Start Heemskerk en Beverwijk. Hiermee zijn Emy, Yvonne, Annelies, Nicol, Jeannette, Dirk, Monique en Ywona gecertificeerd om als Home-Start vrijwilliger ondersteuning, praktische hulp en vriendschap te bieden aan ouders met jonge kinderen die tijdelijke een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op deze manier zetten de vrijwilligers van Home-Start zich op een preventieve manier in, wat in vele gemeentes al zeer succesvol blijkt te werken.

Kan je zelf wel een steuntje in de rug gebruiken of lijkt het je leuk om als vrijwilliger bij Home-Start aan de slag te gaan? Bel voor meer informatie met Annemarie Oudendijk - Hoekstra, coördinator Home-Start Heemskerk / Beverwijk Socius: 088-8876900 of kijk op www.Home-Start.nl.