Wethouder Marieke van Dijk hijst vlag Heemskerk Zee van Tijd

Wethouder Marieke van Dijk (Toerisme) hees afgelopen donderdag bij het gemeentehuis de vlag van ‘Heemskerk Zee van Tijd’. De vlag ‘Zee van Tijd’ is onderdeel van de campagne om in Heemskerk het toeristische en recreatieve aanbod voor bewoners en bezoekers te promoten.

Toeristische plattegrond

De campagne ‘Zee van Tijd’ is een initiatief van de gemeente Heemskerk en is gestart in 2018. Ondertussen is onder andere de website www.heemskerkzeevantijd.nl vernieuwd en een toeristische plattegrond van Heemskerk uitgebracht. De plattegrond geeft een overzicht van de bezienswaardigheden, activiteiten en uitjes die te ontdekken zijn. Voor het gehele gezin is er van alles te doen. De plattegrond kun je online op de website bekijken en bij verschillende winkels in Heemskerk gratis pakken.

Social media

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten in Heemskerk en mooie plaatjes van de gemeente zien? Naast een Facebookpagina en een website, heeft Heemskerk Zee van Tijd sinds kort ook een Instagrampagina: @heemskerkzeevantijd.