Ingang Eikenhof 1
Ingang Eikenhof 2

Begraafplaatsen

De gemeente Heemskerk heeft een algemene begraafplaats, Eikenhof. Deze is voor iedereen toegankelijk. Daarnaast is er in het centrum de begraafplaats bij de Dorpskerk, hier worden geen nieuwe graven meer uitgegeven. Er kan nog wel worden bijgezet in zogenoemde eigen graven (koopgraven) en huurgraven. Ook heeft de Laurentiuskerk een eigen begraafplaats, deze is gereserveerd voor mensen die lid zijn van deze kerk.

Het vastleggen van een uitvaart dient door een uitvaartondernemer zelf te worden gedaan via de online begraafplaatskalender. Hiervoor is een wachtwoord en inlogcode vereist.

Voor het verkrijgen van een vergunning voor het hebben of plaatsen van voorwerpen of beplanting op een grafruimte of informatie over de begraafplaatsen, kunt u contact opnemen met de gemeente Heemskerk via het algemene telefoonnummer 14 0251.

Meer informatie over begraafplaats Eikenhof leest u in de digitale brochure. Hierin staat alle soorten graven en tarieven vermeld. U kunt de brochure ook online aanvragen, vervolgens wordt deze per post naar u toegestuurd.