Een omgevallen boom

Schade en verzekeringen

Het kan voorkomen dat u schade oploopt aan uw auto en/of uw woning tijdens een extreme storm of hevige weersomstandigheden. Meld de schade eerst bij uw verzekeraar, want de meeste woonhuisverzekeringen (opstalverzekering) dekken eventuele stormschade.
Als u van mening bent dat de geleden schade (persoonlijk of materieel) de schuld is van de gemeente Heemskerk, dan kunt u de gemeente schriftelijk aansprakelijk stellen.

Vrijwilligersverzekering

Nederland telt ruim vier miljoen vrijwilligers, die actief zijn in diverse verenigingen, zoals de voetbalvereniging. De gemeente heeft middels een collectieve vrijwilligersverzekering haar vrijwilligers 'in één klap' collectief verzekerd. Hierdoor zijn alle vrijwilligers automatisch verzekerd tijdens hun vrijwilligerswerk.