Volg ons op twitter Volg ons op facebook Maak direct een afspraak
Verkeersbord wegwerkzaamheden
Verkeersbord wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden in Heemskerk

Via deze pagina vindt u nieuws over wegwerkzaamheden en -afsluitingen (zie hieronder). Ook geeft deze pagina informatie over mogelijke verkeershinder. Verder vindt u hier informatie over geplande werkzaamheden en projecten van de gemeente. De langlopende (meerjarige) projecten zijn te vinden op de pagina (herstructurerings)projecten.

Heeft u een vraag of een melding over de werkzaamheden, dan kunt u telefonisch (14 0251) of via dit formulier een melding doen bij de gemeente.

Meer nieuws over wegwerkzaamheden in de regio leest u op www.ijmondbereikbaar.nl.

24 en 25 juli werkzaamheden tunnelgemaal Broekpolder | maandag, 17 juli 2017

Op maandag 24 en dinsdag 25 juli vinden er werkzaamheden plaats bij het tunnelgemaal van de Broekpolder in de Laan van Broekpolder. Het tunnelgemaal krijgt drie nieuwe pompen. Deze pompen worden met behulp van een kraanwagen...

Werkzaamheden Commandeurslaan 11 en 12 juli | donderdag, 6 juli 2017

Op dinsdag 11 en woensdag 12 juli vinden er werkzaamheden plaats in de Commandeurslaan. De huidige versmalling in de straat (chicane) wordt verwijderd en er komt verkeersdrempel voor in de plaats.

Werkzaamheden fietspaden Rijksstraatweg 11 mei - 22 juni | dinsdag, 9 mei 2017

In opdracht van de gemeente Heemskerk gaat hoofdaannemer K. Dekker Bouw & Infra werkzaamheden uitvoeren aan de fietspaden langs de Rijksstraatweg in beide richtingen, gelegen tussen de Marquettelaan en Castricum. De werkzaamheden...

Werkzaamheden fiets- en voetpad Jan van Kuikweg | vrijdag, 7 april 2017

Op maandag 10 april starten de werkzaamheden aan het fiets- en voetpad van de Jan van Kuikweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd in twee fases en duren tot uiterlijk 8 mei 2017.

Een rijbaan beschikbaar tijdens werkzaamheden Laan van Broekpolder | donderdag, 23 maart 2017

Op maandag 27 maart 2017 start firma Bruisschaart BV met werkzaamheden aan de Laan van Broekpolder, tussen de rotonde Beneluxlaan-Hoflaan tot aan de tunnel Laan van Broekpolder. Tijdens de werkzaamheden is één rijbaan van de Laan...

Werkzaamheden bestrating Hillen Acker vanaf 20 maart | vrijdag, 17 maart 2017

Op 20 maart 2017 start de firma Bruisschaart B.V. met het vervangen van de bestrating in de Hillen acker en Kercke acker. De totale werkzaamheden duren naar verwachting tot 27 april.

contact
Maerten van Heemskerckplein 1
1964 EZ Heemskerk
Postbus 1
1960 AA Heemskerk
telefoon: 14 0251
e-mail: post@heemskerk.nl

openingstijden