Volg ons op twitter Volg ons op facebook Maak direct een afspraak
Verkeersbord wegwerkzaamheden
Verkeersbord wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden in Heemskerk

Via deze pagina vindt u nieuws over wegwerkzaamheden en -afsluitingen (zie hieronder). Ook geeft deze pagina informatie over mogelijke verkeershinder. Verder vindt u hier informatie over geplande werkzaamheden en projecten van de gemeente. De langlopende (meerjarige) projecten zijn te vinden op de pagina (herstructurerings)projecten.

Heeft u een vraag of een melding over de werkzaamheden, dan kunt u telefonisch (14 0251) of via dit formulier een melding doen bij de gemeente.

Meer nieuws over wegwerkzaamheden in de regio leest u op www.ijmondbereikbaar.nl.

Werkzaamheden: A9 toerit Heemskerk richting Alkmaar afgesloten | vrijdag, 20 oktober 2017

In opdracht van Rijkswaterstaat vinden er in de nacht van vrijdag 27 oktober op zaterdag 28 oktober aanstaande schoonmaakwerkzaamheden plaats aan de gaten en kolken (putten) langs de A9, ter hoogte van Heemskerk en Uitgeest.

Werken aan de weg in Heemskerk | donderdag, 5 oktober 2017

Vanaf maandag 9 oktober 2017 wordt er op verschillende plaatsen in Heemskerk aan de weg gewerkt. In alle gevallen worden de wegen voor het verkeer afgesloten en is er een omleiding ingesteld met borden.

Asfalteringswerkzaamheden Strengweg | vrijdag, 29 september 2017

Op maandag 2 en dinsdag 3 oktober wordt de asfaltdeklaag vervangen van het gedeelte Strengweg vanaf de Zuiderwentweg tot aan Strengweg 9c.

Asfaltreparatie Tolweg op 3 oktober | vrijdag, 29 september 2017

Op dinsdag 3 oktober 2017 wordt over een lengte van 50 meter een reparatie uitgevoerd aan het wegdek op de Tolweg tussen de Communicatieweg en de Hoflaan, in de richting van Beverwijk.

Laan van Broekpolder afgesloten voor asfaltwerkzaamheden | zaterdag, 9 september 2017

Op woensdag 13 en donderdag 14 september is een gedeelte van de Laan van Broekpolder afgesloten voor autoverkeer vanwege asfaltwerkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats in het gedeelte tussen de rotonde Beneluxlaan-Hoflaan en...

Werkzaamheden turborotonde Communicatieweg: laatste fase | donderdag, 31 augustus 2017

Van 21 augustus tot en met 5 september (5.00 uur) wordt de rotonde aan de Communicatieweg omgebouwd tot een turborotonde. In de eerste week wordt er dag en nacht gewerkt, zodat de rotonde zo snel mogelijk klaar is en de overlast...

contact
Maerten van Heemskerckplein 1
1964 EZ Heemskerk
Postbus 1
1960 AA Heemskerk
telefoon: 14 0251
e-mail: post@heemskerk.nl

openingstijden