Hulpmiddelen vinden

Mantelzorgwaardering

Zorgt u voor een familielid, voor buren of bekenden? Dan bent u misschien mantelzorger en ligt er een cadeaukaart voor u klaar.

Mantelzorg is zorgen voor een naaste. Deze zorg lijkt vanzelfsprekend, maar gaat verder dan de alledaagse hulp die we elkaar geven. Mantelzorgers zijn bijvoorbeeld senioren die zorgen voor hun partner, ouders die zorgen voor hun gehandicapte kind of kinderen die zorgen voor hun chronisch zieke ouder. Zonder al die onbetaalde hulp zou het leven er voor veel mensen heel anders uit zien. Om uiting te geven aan onze waardering voor u als mantelzorger in de gemeente Heemskerk willen we u graag een kleine attentie geven. Onze gemeente biedt alle mantelzorgers die zorgen voor iemand in Heemskerk een VVV Cadeaukaart van € 25,- euro aan. U kunt de cadeaukaart aanvragen tot 1 september 2020. De cadeaukaart wordt begin oktober 2020 verzonden.

Let op!

• Het is belangrijk dat degene voor wie u zorgt in de gemeente Heemskerk woont. Of u zelf in deze regio woont, speelt geen rol.
  • Wij geven maximaal 2 VVV Cadeaukaarten per zorgvrager. Per mantelzorger wordt maximaal 1 bon verstrekt.

MaatjeZ, Centrum voor Mantelzorg
Meer informatie over MaatjeZ vindt u op hun website: www.maatjez.nl.

Mantelzorgwaardering aanvragen