Mantelzorgwaardering

Bent u óók een mantelzorger? Dan ligt er een cadeautje voor u klaar!

Mantelzorg is zorgen voor een naaste. Dat kan een familielid zijn, maar ook een buurvrouw of een vriend. Deze zorg lijkt vanzelfsprekend, maar gaat verder dan de gebruikelijke hulp die we elkaar geven. Mantelzorg is onmisbaar naast professionele zorg. Voor iemand met een beperking is het heel waardevol als een ander even een boodschap kan doen, wil oppassen, vervoer regelt naar de dokter, hulp in huis biedt of kan helpen bij persoonlijke verzorging. Zonder al die onbetaalde hulp zou het leven er voor veel mensen heel anders uit zien.
Om uiting te geven aan onze waardering voor u als mantelzorger in de IJmond willen we u graag een kleine attentie geven. De gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen bieden alle mantelzorgers in de IJmond een VVV-bon van € 25,- aan. U kunt zich hieronder digitaal aanmelden.

LET OP: het is belangrijk dat degene voor wie u zorgt in de gemeente Beverwijk, Heemskerk of Velsen woont. Of u zèlf in deze regio woont, speelt geen rol.

(U vraagt de mantelzorgwaardering aan via de website van de gemeente Beverwijk).

Mantelzorgwaardering aanvragen