Vrijwilligerswerk

Bent u op zoek naar een vrijwilliger, of wilt u zelf graag vrijwilligerswerk doen? Neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligers Heemskerk.

Het Steunpunt is onderdeel van de welzijnsstichting MET Heemskerk en helpt organisaties en clubs bij het vinden van de juiste vrijwilligers. En omgekeerd, inwoners die op zoek zijn naar geschikt vrijwilligerswerk, worden door het Steunpunt via de vrijwilligersvacaturebank geholpen bij het vinden van de juiste plek. 

Ook voor het regelen van Burenhulp bent u bij het Steunpunt Vrijwilligers Heemskerk aan het goede adres. Het gaat om diensten die je als bewoners voor elkaar kan doen. Zonder dat er direct iets tegenover staat, bijvoorbeeld koken, boodschappen doen of een klusje in de tuin.

Via de blauwe knop hieronder komt u rechtstreeks op de website van het Steunpunt. Voor persoonlijk contact kunt u ook bellen of e-mailen: Telefoon: 0251 731 700 (ma-di-woe-do-vrij 09.30-12.00 uur); e-mail: svhinfo@metheemskerk.nl. Elke vrijdag van 10.00-12.00 uur op Lauraplein 1 te Heemskerk (op afspraak).

www.beverwijkheemskerkvoorelkaar.nl

Vrijwilligersverzekering

Doet u vrijwilligerswerk voor andere mensen of voor de samenleving? Dan bent u automatisch verzekerd via de collectieve vrijwilligersverzekering van de gemeente Heemskerk. Op deze pagina leest u meer over de verzekering. Heeft u een eigen verzekering? Dan gaat uw eigen verzekering altijd voor.

Vul bij schade het digitaal schade aangifteformulier in en stuur deze naar post@heemskerk.nl. Als u vragen heeft over de vrijwilligersverzekering kunt u contact opnemen met de gemeente via het algemene telefoonnummer 14 0251.