Het centrum van Heemskerk

Ondernemen in Heemskerk

Ondernemen in Heemskerk, de naam zegt het al. Voor alle mensen die zich in Heemskerk willen vestigen met een bedrijf of er een onderneming hebben, staat hier uiteenlopende informatie.

Naast informatie voor zowel de startende als de gevorderde ondernemer zijn hier interessante links naar de diverse bedrijventereinen in Heemskerk maar ook de ondernemers- en winkeliersverenigingen.

Ten slotte zijn hier ook diverse aanvraagformulieren te vinden en voor vragen kunt u via het vraagformulier contact opnemen met de gemeente.

Nieuws

VanDerEng verkent nieuwe markten tijdens Techport Hackaton | woensdag, 8 maart 2017

Innovatief omgaan met het afval van de productie, wat zijn daar eigenlijk alle mogelijkheden voor? Ernst de Haas, directeur van het bedrijf VanDerEng, wilde hier graag eens goed over nadenken. Dit gebeurde op 15 december 2016...

Stevige ambities voor detailhandel IJmond | vrijdag, 27 januari 2017

De provincie Noord-Holland complimenteert de IJmondgemeenten Velsen, Beverwijk en Heemskerk met de stevige ambities in hun detailhandelsvisie. Gedeputeerde Economische Zaken, Jaap Bond, noemt de visie "ambitieus maar realistisch".