Logo Kamer van Koophandel

Handige informatie voor de startende ondernemer

De Kamer van Koophandel (KvK) wil u graag helpen bij het starten van een eigen bedrijf. Via de KvK kunt advies inwinnen over uw ondernemingsplan, de financiering, de rechtsvormen, belastingen, etc. Meer informatie kunt u vinden op de website www.kvk.nl. De gemeente Heemskerk biedt geen financiële ondersteuning aan startende ondernemers of bestaande ondernemers.

Hieronder vindt u enkele websites die u als startende ondernemer opweg kunnen helpen:

Handige informatie over bedrijfshuisvesting

Bij de vestiging of verhuizing van een bedrijf moet u rekening houden met regels omtrent bedrijfshuisvesting. Ook als u een bedrijfspand laat bouwen of verbouwen moet u zich aan een aantal wetten houden. Het bedrijfspand zelf en de bedrijfsomgeving moeten eveneens aan de nodige eisen voldoen. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van het Ondernemersplein, voorheen Antwoord voor Bedrijven.