Logo OV IJmond
Logo Omgevingsdienst IJmond
Logo winkelcentrum Europaplein

Verenigingen in Heemskerk

De gemeente Heemskerk kent vijf ondernemers/winkeliersverenigingen, hieronder kunt u meer informatie hierover lezen.

OV IJmond

Met ruim 500 ondernemende leden is OV IJmond (voorheen OHBU) een belangrijke speler binnen de regio IJmond, het Noordzeekanaalgebied en de Metropoolregio Amsterdam, een partij om rekening mee te houden. De doelstellingen van OV IJmond zijn: verbinden, behartigen en netwerken. Kijk voor meer informatie op de website www.ovijmond.nl of neem contact op per e-mail via info@ovijmond.nl.

Heemskerkse Centrum Winkeliers (HCW)

De HCW is gesprekspartner bij de gemeente Heemskerk over alle vormen van verandering in het centrum. Ze organiseren activiteiten om het centrum van Heemskerk gezellig, aantrekkelijk en veilig te houden. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website www.hcw0251.nl.

Vereniging van Eigennaren (VvE) de Trompet

De Trompet is een milieuvriendelijk, schoon en goed bereikbaar bedrijventerrein. VVE de Trompet streeft er naar samen met de eigenaren afspraken te maken over o.a. beveiliging, onderhoud private ruimten, maatregelen voor een doelmatig gebruik, behoud van karakter en identiteit en het uitbreiden van de gezamenlijke afspraken. Kijk voor meer informatie op de website www.detrompet.com.

Land- en Tuinbouw Organisatie Noord (LTO-Noord)

LTO-Noord is een agrarische ondernemersorganisatie. De organisatie werkt aan het versterken van de economische en maatschappelijke positie van haar leden, boeren en tuinders. Hoe? Door ruimte voor agrarische ondernemers te maken of te houden, dat is de belofte aan de 21.000 leden. Kijk voor meer informatie op de website www.ltonoord.nl.

Omgevingsdienst IJmond

Omgevingsdienst IJmond (voorheen Milieudienst IJmond) is een gemeenschappelijke organisatie van de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen. Voor deze gemeenten worden alle taken op het gebied van milieu uitgevoerd. Samen met de gemeenten, maatschappelijke organisaties, bedrijven en bewoners wordt er gewerkt aan een duurzame ontwikkeling van de regio. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website www.odijmond.nl.

Winkeliersvereniging Europaplein

De winkeliersvereniging Europaplein komt op voor de belangen van de ondernemers die zijn gevestigd op het Europaplein. De vereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten ten behoeve van het winkelend publiek. Zo zijn er activiteiten met de Paasdagen, op Moederdag, Vaderdag, Europleindag, Sinterklaas, Kerst en is er een eindejaarsactie.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.europapleinheemskerk.nl of via Facebook.
Contactpersonen zijn voorzitter: Anita van den Brug, telefoonnummer 06-23591830 en penningmeester: Marianne Toman, telefoonnummer 06-27540264.