Ondernemersloket coronavirus

Tijdelijke ondersteuning zelfstandig ondernemers (Tozo 2)

Bent u zelfstandig ondernemer, woont u in Heemskerk en heeft u geen of nauwelijks inkomsten door de coronacrisis? Het kan zijn dat u recht heeft op Tijdelijke ondersteuning zelfstandig ondernemers - tweede fase (Tozo 2). Tozo is een tijdelijke uitkering voor levensonderhoud en vult het inkomen aan tot het sociaal minimum. Via de website www.krijgiktozo.nl kunt u zien of u mogelijk Tozo kunt krijgen.
Via de onderstaande link kunt u direct de aanvraag Tozo levensonderhoud indienen bij de gemeente Heemskerk. Voor de aanvraag van een bedrijfskrediet kunt u terecht op de site van de gemeente Haarlem. Daar leest u ook meer over de voorwaarden die gelden voor het bedrijfskrediet.

Levensonderhoud Tozo 2 aanvragen [DigiD]

Of lees meer op de website van de Rijksoverheid.

Coronacalculator

VNO-NCW en MKB-Nederland hebben een coronacalculater opgericht. In de calculater berekent u welke coronaregelingen uw onderneming kunnen helpen.

De tool geeft direct inzicht in de relevante steunregelingen van overheden en financiële instellingen.

Coronacalculator

Verder is er een nieuwe noodverordening (pdf, 228 KB) van kracht. (update 1 juli 2020)

Deze pagina is samengesteld in samenwerking tussen de gemeenten Beverwijk en Heemskerk.