Ondernemersloket coronavirus

Tijdelijke ondersteuning zelfstandig ondernemers, Tozo 3

Bent u zelfstandig ondernemer, woont u in Heemskerk en hebt u geen of nauwelijks inkomsten door de coronacrisis? Het kan zijn dat u recht hebt op Tijdelijke ondersteuning zelfstandig ondernemers (Tozo). Tozo is een tijdelijke uitkering voor levensonderhoud en vult het inkomen aan tot het sociaal minimum. Op de website www.krijgiktozo.nl ziet u of u mogelijk recht hebt op deze tijdelijke uitkering.
Met de onderstaande knop kunt u direct de aanvraag Tozo levensonderhoud indienen bij de gemeente Heemskerk. Voor de aanvraag van een bedrijfskrediet kunt u terecht op de site van de gemeente Haarlem. Daar leest u ook meer over de voorwaarden die gelden voor dit krediet.

Levensonderhoud Tozo aanvragen [DigiD]

Of lees meer op de website van de Rijksoverheid.

Coronacalculator

VNO-NCW en MKB-Nederland hebben een coronacalculater bedacht. Met de calculator berekent u welke coronaregelingen uw onderneming kunnen helpen.

De tool geeft direct inzicht in de relevante steunregelingen van overheden en financiële instellingen.

Coronacalculator