Collectieve zorgverzekering minima

De collectieve zorgverzekering is een verzekering voor inwoners in gemeente Heemskerk met een laag inkomen en (veel) zorgkosten. U kunt kiezen uit 2 collectieve zorgverzekeringen die bestaan uit een basispakket en verschillende aanvullende verzekeringen.

Voordelen

Naast een korting op het basispakket en de aanvullende verzekering, betaalt de gemeente een deel van uw premie (€20,- per deelnemer per maand) en profiteert u van meerdere extra’s (waaronder gespreid betalen van uw/het eigen risico).

Afsluiten

De collectieve zorgverzekering voor minima wordt in samenwerking met Zilveren Kruis en Zorg en Zekerheid aangeboden. Voor meer informatie, een vergelijking tussen de pakketten en aanmelden verwijzen wij u naar:

www.gezondverzekerd.nl

U komt in aanmerking als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

• U woont in de gemeente Heemskerk.
  • U krijgt een bijstandsuitkering of u heeft een ander inkomen dat niet hoger is dan 130% van de bijstandsnorm (zie normenpagina).

Heeft u inhoudelijke vragen over de verzekering? Neem dan contact op met:

• Zilveren Kruis Achmea: 071-7510033;
  • Zorg en Zekerheid: 071-5825550;
  • of Gemeente Heemskerk: 14 0251.