Gratis adviesgesprek voor ondernemers in onzekere tijd (IMK)

Sinds 1 januari 2021 kunnen ondernemers bij de gemeente terecht voor ondersteuning bij financiĆ«le problemen of bedrijfsadvies.

Kosteloze hulp aan ondernemers

Gemeente Heemskerk biedt gratis advies voor ondernemers in samenwerking met het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf (IMK). Voor veel ondernemers is dit een onzekere tijd. Zij kunnen zorgen hebben over de toekomst. Is het nog wel verstandig om door te gaan met mijn onderneming? Hoe haal ik mijn omzetdoelen nog voor 2021? Het IMK denkt mee met zowel financiƫle als bedrijfsmatige vraagstukken.

Wat houdt de hulp in?

Via een persoonlijk adviesgesprek brengt de adviseur van IMK samen met de ondernemer de hulpvraag en de situatie van het bedrijf in kaart. Vervolgens wordt er gekeken naar een oplossing. Dit kunnen oplossingen zijn op financieel vlak maar ook op het gebied van bedrijfsadvies. Daar waar mogelijk worden bijvoorbeeld concrete aanbevelingen gedaan ter verbetering van de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan marketingtips voor het (online) werven van klanten in tijden van crisis of het aanboren van nieuwe online afzetkanalen. Als er andere vervolgstappen nodig zijn begeleid het IMK de ondernemer daarbij.

Wat is het IMK?

Het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf (IMK) is er voor iedere ondernemer en zijn of haar onderneming, ongeacht de fase waarin de onderneming zich bevindt. Zo werkt het IMK  bijvoorbeeld samen met ondernemers die een bedrijf starten en met ondernemers die vechten voor hun bestaan. Met meer dan zeventig gekwalificeerde ondernemerscoaches en bedrijfsadviseurs, en zeventig jaar kennis en ervaring, biedt het IMK voor elke ondernemer gepaste hulp en advies.

Adviesgesprek

Gebruik de knop hieronder om het adviesgesprek aan te vragen. U wordt doorgeleid naar de pagina 'Geldzorgen'. U gebruikt namelijk het formulier van die pagina om een verzoek in te dienen. Ook als u nog geen duidelijke geldzorgen hebt.

Aanmeldformulier