Over de site en privacyverklaring

Dit is de officiĆ«le website van de gemeente Heemskerk. De gemeente Heemskerk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. U kunt deze website anoniem raadplegen. Wij verzamelen geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site.
De gemeente verzamelt wel statistische gegevens, maar herleidt deze niet tot individuele personen. Wij gebruiken deze statistische gegevens (zoals aantal bezoeken per pagina en gebruik van zoekwoorden) om de site te verbeteren.

Heeft u suggesties voor verbeteringen? Opmerkingen? Ziet u informatie die niet klopt? Reageer via webmaster@heemskerk.nl. U krijgt van ons een reactie en laten u weten wat we doen met uw suggesties.

Op de pagina's van Heemskerk.nl staan ook links naar andere instellingen en organisaties. De gemeente Heemskerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.