Bekendmakingen tot 1 april 2018

Tot 1 april 2018 publiceerde de gemeente officiƫle bekendmakingen en kennisgevingen van onder andere vergunningen, ontheffingen, verkeersbesluiten en regelgeving op de gemeentelijke website. Deze oude publicaties (ook wel gemeentebladen genaamd) zijn hieronder per categorie te vinden.

Alle nieuwe bekendmakingen en geldende regelgeving staan op www.overheid.nl. Ga via onderstaande links naar de actuele informatie.

Bekijk de bekendmakingen op Overheid.nl Ga naar de actuele regels

Archief

Sinds 6 november 2013 wordt Heemskerk.nl gearchiveerd. Iedere dag wordt er een kopie gemaakt van de website zoals hij op dat moment online staat. U kunt via de website archief Heemskerk vorige versies van de site terugkijken. Zo kunt u zien wat op een door u gekozen dag op onze site stond.

• Type & Soort Bekendmakingen