Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Op woensdag 16 maart 2022 mocht Nederland de stemhokjes weer in voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op 14 en 15 maart kon u op verschillende plekken in Heemskerk vervroegd uw stem uitbrengen. Stembureaus waren open van 7.30 tot 21.00 uur.

Definitieve uitslag gemeenteraadsverkiezingen 2022

Dit jaar hebben 14724 inwoners hun stem uitgebracht tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Bekijk hier de definitieve uitslagen per partij.

Verkiezingskrant Heemskerk gemeenteraadsverkiezingen

Meer informatie over de partijen en hun stellingen? Lees de verkiezingskrant van onze gemeente (pdf, 2.94 MB)

Uitleg onderstaande documenten

Op deze pagina vindt u veel documenten. Als gemeente zijn we verplicht deze te plaatsen. De documenten laten zien welke partij de meeste stemmen heeft ontvangen, maar ook wie de stemmen hebben geteld of aanwezig waren op de stemlokalen.