Vergadering terugkijken (video on demand)

De raads- en commissievergaderingen van Heemskerk zijn live via de website te volgen. Heeft u een uitzending gemist of wilt u een stuk van de vergadering terug zien? Kies dan de gewenste vergadering en bekijk de video on demand vanaf het begin of via een specifiek agendapunt. Voor de stukken die besproken zijn, kunt u terecht in het raadsinformatiesysteem.

Vanaf 23 september 2020 moeten alle overheidswebsites voldoen aan de internationaal geaccepteerde toegankelijkheidsrichtlijnen (WCAG 2.1). De gemeente Heemskerk heeft dit voor een groot deel van de site op orde. Helaas geldt dat (nog) niet de video's van de commissie- en de raadsvergaderingen.
Mocht u problemen ervaren in het terugkijken van een video, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0251 of mail naar webmaster@heemskerk.nl. Geef daarbij aan om welke vergadering het gaat en welke informatie u niet kunt raadplegen. Wij streven ernaar om u een passende oplossing te bieden.

Wilt een vergadering uit een eerdere jaargang zien? Klik dan via de volgende links naar de video van uw keuze.