Vergadering terugkijken (video on demand)

De raads- en commissievergaderingen van Heemskerk zijn live via de website te volgen. Heeft u een uitzending gemist of wilt u een stuk van de vergadering terug zien? Kies dan de gewenste vergadering en bekijk de video on demand vanaf het begin of via een specifiek agendapunt. Ook de documenten die tijdens de vergadering zijn besproken staan bij de video.

De video-opname van de raadsvergaderingen zijn sinds februari 2017 beschikbaar. In september 2017 is gestart met de raadscommissies.

Agendapunten

1. Opening en mededelingen
  2. Spreekrecht
  3. Vaststelling agenda
  4. Terugkoppeling ontwikkelingen Gemeenschappelijke Regelingen
  5. Voorstel tot het vaststellen van 'Verordening kinderopvang sociaal-medische indicatie Heemskerk 2018'
  6. Voorstel tot het kennisnemen van de jaarrekening 2017 en instemmen met de begroting 2019-2022 van de gemeenschappelijke regeling schoolverzuim en voortijdig schoolverlaten
  7. Voorstel tot het instemmen de jaarstukken 2017, begrotingswijziging 2018 en de begroting 2019 gemeenschappelijke regeling Recreatieschap Uitgeester- en Alkmaardermeer/de Buitenlanden
  8. Voorstel tot het vaststellen van de Jaarrekening en het Jaarverslag 2017
  9. Voorstel tot het instemmen met de jaarstukken 2017, de primaire begroting 2019 en de meerjarenraming 2020 tot en met 2022 van de gemeenschappelijke regeling IJmond Werkt!
  10. Mededelingen van de portefeuillehouder(s)
  11. Vaststellen van het verslag van de openbare vergadering van de commissie SDO van 16 mei 2018
  12. Rondvraag en sluiting