Vergadering terugkijken (video on demand)

De raads- en commissievergaderingen van Heemskerk zijn live via de website te volgen. Heeft u een uitzending gemist of wilt u een stuk van de vergadering terug zien? Kies dan de gewenste vergadering en bekijk de video on demand vanaf het begin of via een specifiek agendapunt. Ook de documenten die tijdens de vergadering zijn besproken staan bij de video.

De video-opname van de raadsvergaderingen zijn sinds februari 2017 beschikbaar. In september 2017 is gestart met de raadscommissies.

Agendapunten

2. Mededelingen
  3. Spreekrecht burgers
  4. Vaststelling agenda
  5. Mondelinge vragen aan het college
  6. Lijst van ingekomen stukken
  7. Voorstel tot het vaststellen van de Verordening ereburgerschap en de legpenning van de gemeente Heemskerk
  8. Voorstel tot het vaststellen van de verordening 'Kinderopvang sociaal-medische indicatie Heemskerk 2018'
  9. Voorstel tot het vaststellen van de Jaarrekening en het Jaarverslag 2017
  10. Voorstel tot het instellen van commissies, het benoemen van leden van commissies c.a.
  11. Voorstel tot het vervangen van 48 laanbomen langs de oprijlaan van landgoed Marquette
  12. Voorstel tot het opstellen landschapsplan Heemskerk-alternatief verbinding A8-A9