De raads- en commissievergaderingen van Heemskerk zijn live via de website te volgen. Heeft u een uitzending gemist of wilt u een stuk van de vergadering terug zien? Kies dan de gewenste vergadering en bekijk de video on demand vanaf het begin of via een specifiek agendapunt. Ook de documenten die tijdens de vergadering zijn besproken staan bij de video.

De video-opname van de raadsvergaderingen zijn sinds februari 2017 beschikbaar. In september 2017 is gestart met de raadscommissies.

Agendapunten

2. Mededelingen
  3. Spreekrecht burgers
  4. Vaststelling agenda
  5. Mondelinge vragen aan het college
  6. Vaststellen van de besluitenlijst van de openbare raadsvergadering op 28 mei 2020
  7. Lijst van ingekomen stukken
  8. Lijst van toezeggingen
  9. Lijst van moties
  10. Voorstel tot het overnemen van de aanbevelingen uit het rapport van de Rekenkamer Digitale Dienstverlening Heemskerk
  11. Voorstel met betrekking tot de jaarstukken 2019 en de Ontwerpprogrammabegroting 2021 van de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK)
  12. Voorstel tot het vaststellen van de Jaarstukken en begroting GR schoolverzuim en voortijdig schoolverlaten
  13. Voorstel tot vaststellen begroting Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer (RAUM) en De Buitenlanden
  14. Voorstel tot herziening van de Bestemmingsreserve statushouders
  15. Voorstel tot vaststellen van de Jaarstukken en begroting van de GR Afvalschap IJmond-Zaanstreek
  16. Voorstel tot het vaststellen Jaarstukken en begroting ReinUnie
  17. Voorstel tot vaststellen van het Jaarverslag en Jaarrekening 2019
  18. Voorstel tot het vaststellen van de Jaarstukken 2019, herziene begroting 2020 en Begroting 2021 IJmond Werkt!
  19. Voorstel tot vaststellen Jaarstukken en begroting Omgevingsdienst IJmond
  20. Voorstel tot het vaststellen van het raadsvoorstel Burgerinitiatief 'Knarrenhof'
  21. Motie Raad aan zet bij woningbouw met bestemmingsplan wijziging
  22. Motie actief grondbeleid