Wat is er vandaag in Heemskerk te beleven?

Het antwoord op deze vraag vindt u in de kalender hieronder. Op de met donkerblauw geaccentueerde dagen is er ergens in Heemskerk iets te doen in Heemskerk. Dit kan variëren van een expositie tot een evenement. Door op de dag te klikken, krijgt u de activiteit(en) van die dag te zien en de beschikbare informatie daarbij.

Als u een evenement wilt organiseren, kunt u hiervoor een aanvraag indienen bij de gemeente. Mocht u een evenement willen houden in het gemeentehuis, dient u rekening te houden met de gebruiksvoorschriften van het gebouw.

In dit overzicht staan niet alle evenementen die in Heemskerk en omgeving zijn. Voor meer evenementen kunt u ook terecht op de website van kasteeltuin Assumburg en www.uitinnoordholland.nl.