Bouwvergunningarchief

In ons online archief vindt u tekeningen en constructiegegevens van gewone gebouwen en woningen in Heemskerk tot 1 oktober 2010. Documenten (aanvraag en het besluit) en de omgevingsvergunningen nĂ¡ 1 oktober 2010 bekijkt u fysiek in het gemeentehuis.

Heeft u problemen met het archief? Bijvoorbeeld een fout in een bestand, ontbrekende gegevens of verkeerd gebruik van informatie? Laat het ons weten via post@heemskerk.nl.

Let op: De bouwvergunningen mogen niet commercieel worden gebruikt of door anderen worden hergebruikt. De documenten zijn zoveel mogelijk geanonimiseerd.

Gebruik de zoekbalk om een gebouw of woning te vinden op adres. Voer bijvoorbeeld een (deel van een) straatnaam in. Klik direct op het juiste adres of bekijk een overzichtslijst met beschikbare bouwvergunningen voor die straat. Daarna kunt u gegevens van de gewenste vergunning bekijken.

Tip: Als u een bouwvergunning niet kunt vinden op basis van het huisnummer, voer dan alleen de straatnaam in. Controleer of u het "complexdossier" ziet. In dit document staan de bouwplannen van een rij huizen of een woonblok.

Op de vergunningpagina ziet u beschikbare documenten. Beweeg met de muis over een document groter te maken.

U kunt de aanvraag, het besluit of andere documenten ook fysiek ontvangen op A3 of A4-formaat krijgen. Dien uw aanvraag hiervoor in via het webformulier bij de betreffende vergunning.

Omschrijving Verleend op Bouwdossiernummer
Bouw 2 garages 18-12-1979 1979-168