Veteranendag

Eens per jaar organiseren de gemeenten Heemskerk en Beverwijk gezamenlijk de Veteranendag. Tijdens de Veteranendag kunnen veteranen uit Heemskerk en Beverwijk verhalen uitwisselen en elkaar live ontmoeten. De burgemeester geeft een speech, er komt een spreker en we sluiten de middag af met een Indonesische maaltijd.

Veteranendag 2023

Gemeente Beverwijk organiseert de Veteranendag van 2023. Zodra hier meer over bekend is, plaatsen we dat op deze pagina.

Terugblik veteranendag 2022

Op zondag 30 oktober 2022 kon de Veteranendag voor gemeenten Beverwijk en Heemskerk éindelijk doorgaan. Door de coronaperiode was de dag 2 jaar uitgesteld. Vanaf half 3 druppelde iedereen langzaam binnen. Uiteindelijk zaten meer dan 100 Veteranen/partners/familieleden in de zaal. Van alle leeftijden: van 30 tot 96 (!) jaar. Nieuwe gezichten en oude bekenden. Burgemeester Sicko Heldoorn trapte af met een korte speech, toen volgde 1 minuut stilte. Daarna kwam spreker majoor Niels Roelen aan het woord. We sloten de dag af met een heerlijke maaltijd van Toko Murni.

We willen iedereen bedanken voor de komst. Tot de volgende keer, dan zien we elkaar in Beverwijk.