Zivver: veilig mailen met de gemeente

We vinden het belangrijk dat we zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met (privacy) gevoelige informatie. Vertrouwelijke informatie sturen we alleen via de beveiligde mailongeving van ZIVVER. Deze tool versleutelt berichten met vertrouwelijke inhoud zoals cliĆ«ntgegevens, BSN-nummers of medische informatie. Op deze manier zorgen we ervoor niemand anders behalve de ontvanger van de inhoud de e-mail kan lezen.

Wilt u vertrouwelijke gegevens naar ons sturen? Start dan een e-mailuitwisseling via onderstaande knop. Uw bericht en de bijlagen worden dan versleuteld via ZIVVER verstuurd. Bel ons als u er niet uitkomt via 14 0251.

Start een veilige mailwisseling (ZIVVER)

Zo opent u een bericht dat via ZIVVER is verstuurd

Heeft u een e-mail van ons gekregen via ZIVVER? Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender stuurt u daarom een toegangscode (per post, telefonisch of persoonlijk) of u logt in met sms-code. Klik in de mail op "Klik voor bericht" en vul de code in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen code gekregen? Neem dan contact op met de afzender.

Zo reageert u op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd

U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop "Beantwoorden". U typt in het antwoordveld direct uw reactie. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Als de ontvanger hierop reageert, krijgt u weer een notificatie per e-mail.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u een vraag over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER.